Traian Băsescu: Lazăr şi Kovesi mint, dar Grindeanu trebuie să plece VIDEO

Traian Băsescu îi acuză pe Augustin lazăr şi Laura Codruţa Kovesi de minciună şi de manipularea protestatarilor din Piaţa Victoriei. Fostul preşedinte susţine că cei doi au dat mesaje false în presa internaţională, transmite România TV.

13 feb. 2017, 06:28
Traian Băsescu: Lazăr şi Kovesi mint, dar Grindeanu trebuie să plece VIDEO

„Procurorul general şi procurorul şef al DNA împânzesc toată presa din UE cu povestea că s-a vrut blocarea luptei anticorupţie şi punerea sub control a justiţiei. Mesajele au fost mincinoase pentru că nu au explicat de ce Parlamentul şi Guvernul au nişte obligaţii constituţionale generate de cele 50 de decizii ale CCR care obligă la modificarea Codurilor Penale”, a punctat Traian Băsescu.

Exista manipulare prin dezinformare, pentru piata e mai credibila Kovesi cand spune că vor sa omoare lupta anticorutie decat eu cand spun trebuie incluse deciziile CCR, daca Kovesi spune doar nu va atingeti de coduri oamenii vor raspunde la manipularea lui Kovesi, a subliniat Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu: „Guvernul Grindeanu trebuie să plece, dar rezultatul alegerilor trebuie respectat”

Fostul preşedinte susţine că Sorin Grindeanu trebuie să plece de la Palatul Victoria, dar avertizează despre pericolul schimbării guvernelor sub presiune străzii.

„Eu nu am ceva anume cu Grindeanu, dar au gresit flagrant si nu mai are incredere in Guvern nici populatia si pe fondul manipularii, nici exteriorul. Boc a cazut cu miscari de strada, Ponta la fel, Grindeanu trebuie sa cada cu miscari de strada. Sunt 3 guverne consecutiv rezultate din majorităţi electorale, nu minoritare, din majorităţi care cad pe presiunea străzii. Tre sa punem capat acestei proceduri”.