Tratament împotriva cancerului. Ce ar face un medic ca să prevină boala

Ce strategie ar adopta un medic ca sa nu se imbolnaveasca? Ce tratament impotriva cancerului ar urma? Ce ar fi interzis si ce ar fi permis intr-o alimentatie? Raspunsurile te vor uimi.

02 mai 2016, 06:31
Tratament împotriva cancerului. Ce ar face un medic ca să prevină boala

Pentru a preveni cancerul sau a-i incetini dezvoltarea, trebuie sa ne schimbam complet stilul de viata. Site-ul healthylifetricks.com a scris ce ar face un medic daca ar avea cancer, iar sfaturile sunt surprinzatoare!

1. Eliminarea completa a zaharului

Orice medic stie ca celulele canceroase se hranesc cu zaharuri. Ca sa inlocuiasca pofta de dulce, un medic oncolog ar urma un regim care sa contina multe fibre. Doctorul american Dean Ornish, autor de carti, dupa numai 3 luni in care un om renunta complet la zahar, peste 500 de gene asociate cu nasterea tumorilor canceroase s-ar insanatosi.

2. Eliminarea alergenilor

Ca sa previi cancerul, trebuie sa stii la ce esti alergic. Alergiile, impreuna cu alimentatia nesanatoasa si lipda de odihna contribuie la cresterea tumorilor intr-un ritm rapid. Lactoza si glutenul sunt cei mai cunoscuti alergeni din produsele alimentare si sunt asociati cu rezistenta la insulina. Asadar, ai grija la produsele care ii contin!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com