Trei maşini implicate într-un accident pe centura de est a Ploieştiului. Şase persoane, între care un copil, transportate la spital

Șase persoane, între care un copil de un an și jumătate, vor fi transportate la spital în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 1A- Centura de Est a municipiului Ploiești, pe raza localității Berceni.

08 iul. 2016, 12:54
Trei maşini implicate într-un accident pe centura de est a Ploieştiului. Şase persoane, între care un copil, transportate la spital

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că o dubiță care se deplasa către București a pătruns pe contrasens într-o curbă, acroșând două autoturisme pe care le-a scos în afara părții carosabile.

În urma impactului, o tânără de 20 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu un traumatism cranian și o posibilă fractură de mână, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, în cele trei autovehicule se aflau opt persoane, între care și un copil.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a precizat, pentru AGERPRES, că, în total, șase persoane vor fi duse cu ambulanțele la spital, între care și copilul în vârstă de de un an și jumătate.

Potrivit acestuia, persoanele prezintă leziuni minore, iar copilul are, cel mai probabil, doar un atac de panică, însă va fi dus la spital pentru investigații suplimentare.

Traficul în zonă este dirijat de polițiștii rutieri.