Trei români, BĂTUŢI MĂR de un bărbat pe care încercau să-l jefuiască. Era campion naţional la JIU JITSU

Mai mulți români au luat bătaie, în Italia, de la un cetățean japonez pe care vroiau să îl jefuiască. Trei dintre ei au ajuns în camera de Urgențe a unui spital, în stare gravă.

12 sept. 2016, 10:41
Trei români, BĂTUŢI MĂR de un bărbat pe care încercau să-l jefuiască. Era campion naţional la JIU JITSU

Incidentul s-a petrecut în apropierea gării Termini din Roma, relatează news24roma.com. Un cetățean japonez, Yoshihiko Kamo, se plimba în zona respectivă însoțit de soția sa, când a fost înconjurat de cinci români. Amenințători, aceștia i-au cerut borseta, precum și geanta femeii și telefoanele mobile. Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se poate vedea că unul dintre indivizi, cel mai solid dintre ei, s-a apropiat de japonez, încercând să-l intimideze.

Cei cinci nu știau, însă, că cel pe care încercau să-l jefuiască este chiar campionul Japoniei la jiu jitsu. „Victima” nu a reacționat până în momentul în care unul dintre agresori a apucat geanta soției. În momentul respectiv, Yoshihiko Kamo a început să aplice lovituri în stânga și în dreapta. După o luptă scurtă, trei dintre atacatori au ajuns pe asfalt, iar ceilalți doi, speriați de întorsătura situației, au luat-o la fugă.

Cei trei au ajuns, în final, la Serviciul Urgențe a Policlinicii Umberto. Japonezul a fost reținut pentru cercetări de autoritățile italiene, care-l acuză de vătămare corporală gravă.