Trei tineri, filmaţi în timp ce furau dintr-o casă de marcat VIDEO

Un furt a fost surprins de camerele de supraveghere într-un minimarket din centrul Timișoarei. Trei tineri au fost filmați când au furat 850 de lei, profitând de faptul că vânzătorul a mers să verifice produsele între rafturi.

25 iul. 2017, 07:01
Trei tineri, filmaţi în timp ce furau dintr-o casă de marcat VIDEO

Tinerii au intrat în magazin și, după ce s-au plimbat printre rafturi, unul dintre ei a cumpărat o sticlă cu apă. Au studiat bine terenul și s-au făcut că pleacă, însă au așteptat la ușă momentul propice. Au acționat în momentul în care vânzătorul a plecat de la casă pentru a verifica produsele dintre rafturi, potrivit tion.ro.

Cei trei au intrat înapoi, iar unul dintre ei s-a întins peste tejghea și a luat din sertarul casei de marcat un teanc cu bani, iar apoi cei trei au luat-o la fugă.

Angajatul societății și-a dat seama imediat ce se întâmplă și a încercat să fugă după hoți, însă nu a reușit să-i prindă. Patronul speră ca poliţiştii să le dea de urmă.

Citeşte şi Doi maghiari sunt acuzaţi că au furat două seifuri din incinta unor case de schimb valutar. Prejudiciul este de peste 260.000 de lei