„Trimiteam poze cu faţa mea şi corpul altora. Îi minţeam pe băieţi că am 20 de ani şi sunt din alt oraş”

O vedetă de la noi dă cărţile pe faţă şi vorbeşte deschis despre înşelat.

02 feb. 2018, 18:04
„Trimiteam poze cu faţa mea şi corpul altora. Îi minţeam pe băieţi că am 20 de ani şi sunt din alt oraş”

Invitată în platoul emisiunii „Răi Da’ Buni”, Oana Radu a dezbătut subiectul legat de divorţul lui Catrinel Sandu, dar şi ce obişnuia să facă în trecut.

Oana Radu a vorbit pentru emisiunea „Răi Da’ Buni” despre înşelat, cauzele care conduc la înşelat şi de ce a avut un complex legat de buzele sale.

Mai mult de atât, cântăreaţa nu crede în a doua şansă, chiar dacă este omeneşte ca un om să greşească. De asemenea, Oana Radu a susţinut că dacă ar fi fost judecător ar fi luat foarte multă mită. 

„Eu nu am înşelat şi sper să nu fi fost înşelată. Cred şi sper. Cred în relaţii ideale. Asta cu înşelatul se întoarce, iar să greşeşti e omeneşte. Oricum, depinde cât de des înşeli. (…) Eu aş fi luat mită dacă eram onorariu. Spun asta din cauza faptului că eu trebuie să muncesc şi să îmi pierd nopţile. (…) Trimiteam poze cu faţa mea şi corpul altora. Îi minţeam pe băieţi că sunt din alt oraş şi că am 20 de ani. E important să nu te dai niciodată ceea ce nu eşti. Când mă dădeam cu ruj, îmi plăcea să mă dau, mă măzgăleam până aproape de nas, deoarece voiam să am buzele mari„, a susţinut Oana Radu.