Trista poveste a băieţelului de 11 ani din Argeş care trăieşte SINGUR în PĂDURE: Vreau la ORFELINAT VIDEO

Andrei este un băieţel de numai 11 ani, care locuieşte în inima pădurii, aflată lângă un oraş din Argeş, într-o casă din chirpici şi rumeguş. În urma sesizărilor primite, reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au demarat o anchetă şi vor analiza atent cazul lui Andrei.

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 05:51
Trista poveste a băieţelului de 11 ani din Argeş care trăieşte SINGUR în PĂDURE: Vreau la ORFELINAT VIDEO

Caz cutremurător în judeţul Argeş: un băieţel de 11 ani trăieşte în mijlocul pădurii, într-o căsuţă din chirpici şi rumeguş. Mama l-a părăsit în urmă cu doi ani, cele două surori au ajuns în grija statului, iar tatăl munceşte în construcţii, prin ţară. Copilul trăieşte o dramă fără margini, de care asistenţii sociali nu au ştiut nimic, potrivit România TV.

Citeşte şi Cum arată 15 luni din viaţa unei păduri, în doar 3 minute VIDEO

Acum îşi doreşte să ajungă la orfelinat pentru că, spune el, şi acolo e mai bine decât acasă. În ochii lui Andrei se poate citi numai tristeţe. Vrea să ajungă într-un centru de plasament, pentru că i-a ajuns singurătatea şi foametea. Trăieşte din mila cunoscuţilor, în mijlocul pădurii, la un kilometru de satul Enculeşti din Argeş. Cât e ziua de lungă se plimbă dintr-o curte în alta şi aşteaptă să primească ceva de mâncare. Tatăl său lucrează pe unde poate prin ţară şi vine acasă doar la sfârşit de săptămână.

Tata a zis demult ca mă dă (la orfelinat) şi nu m-a dat. Am condiţii, acolo învăţ, aici nu fac nimic şi vreau să stau şi cu surorile mele„, a povestit băiatul.

Citeşte şi Cei mai bătrâni copaci de pe planetă: Cei mai vechi au peste 80.000 de ani FOTO

Andrei nu are apă curentă, nu are electricitate, iar de jucării nici nu se pune problema. Copilul trăieşte din mila oamenilor. Tatăl băiatului e mai mult preocupat de viciile sale decât de creşterea copilului.

Cazul dramatic a ajuns şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului Argeş care a început o anchetă ce urmează să se finalizeze până la sfârşitul lunii, micuţul urmând să ajungă la orfelinat.