Trucuri prin care poţi arde surplusul de grăsime. Cu dieta asta, vei arăta trăsnet de Revelion

Suntem conştiente de faptul că luarea mesei înainte de a merge la somn este un obicei greşit pentru care trebuie să plătim cu kilograme în plus şi somn neodihnitor. În căutarea unei soluţii pentru această problemă, am găsit 10 trucuri simple care te vor face să scapi de surplusul de grăsime din zona braţelor şi a şoldurilor.
Alina Costache
08 oct. 2017, 08:05
Trucuri prin care poţi arde surplusul de grăsime. Cu dieta asta, vei arăta trăsnet de Revelion

1. Mănâncă ouă la micul dejun

O armă de temut în lupta cu apetitul nocturn este un mic dejun potrivit, în special unul care include ouă. Ouăle te ajută să pierzi în greutate rapid şi sunt de două ori mai săţioase decât pâinea sau cerealele. Reduc senzaţia de foame pentru aproximativ 24 de ore.

2. Nu cumpăra gustări care ţi se par tentante

Dacă nu vreţi să vă testaţi voinţa, ar fi mai bine să nu vă cumpăraţi gustările preferate sau s-ar putea să vă pierdeţi capul în timpul nopţii. Dacă deja le aveţi în frigider şi pur şi simplu vă seduc privirea le puteţi pune înt-o pungă care nu vă permite să vedeţi ce este înăuntru şi să o lipiţi în partea superioară cu o bandă adezivă şi să o aşezaţi într-un colţ al frigiderului.

3. Evită preparatele fără substanţe nutritive

Felurile de mâncare bogate în carbohidraţi – prăjelile, fast food-ul, băuturile acidulate, cârnaţii şi alcoolul te vor trimite cu siguranţă înapoi la frigider pentru o altă gustare. Pe lângă asta, aceste alimente cresc riscul apariţiei celulelor canceroase, cresc colesterolul şi provoacă multe alte neplăceri.

4. Înjumătăţeşte consumul de sare

Sarea şi celelalte condimente intensifică senzaţia de foame. Pentru a accelera gustul natural al mâncării o poţi condimenta cu ceapă, usturoi şi ierburi aromatice în loc să foloseşti sarea.

5. Adaugă broccoli la dieta ta

Mugurii de broccoli adaugăţi la salata ta vor face să te simţi plină pentru mult timp. Profilul nutriţional al acestei plante este cu adevărat impresionant fiind bogată în vitamina K, fibre solubile şi insolubile dar şi vitamina C.

6. Fă sport!

A fost dovedit fapul că exerciţiile intensive nu doar că ard caloriile dar diminuează şi apetitul atunci cand acesta atinge cote exagerate. În plus te ajută să scapi de stresul zilnic care te face să mănânci mai mult.

7.Răcoreşte-te!

O ajustare a apetitului seara poate fi posibilă prin reducerea temperaturii din camera unde dormiţi. În plus, la o temperatură de 17-18°C corpul arde cu 7% mai multe calori decât într-o temperatură ridicată.

8.Bea apă minerală!

De multe ori facem o comfuzie între sete şi foame aşa că în loc să mănânci un iaurt ai putea bea un pahar cu apă minerală şi în felul acesta pofta ta de mâncare s-ar diminua considerabil. Nu ţi-ar face în nici un caz rău să bei un pahar din această minunata licoare de pe noptiera ta, seara pentru a nu fi nevoită să mai treci prin bucătărie la o ora tâzie.

9.Spală-te pe dinţi

Atunci când te speli pe dinţi seara, creierul tău primeşte un semnal că nu ar trebui să mai mănânci în acea zi. Ba mai mult, gustul de mentol din pasta de dinţi diminuează pofta de a mai avea o gustare după.

10. Mergi la somn înainte de ora 23:00

Încearcă să îţi stabileşti o oră de somn mai devreme de 23:00 sau pur şi simplu dormi în timpul în care este foarte probabil să îţi doreşti să mănânci ceva nesănătos. Este posibil ca aceste gustări interzise să îţi apară până şi în vise dar asta nu va mai fi o problemă. Este ştiut faptul că fiecare oră de somn în plus reduce caloriile cu 6% în timpul zilei.

Nu te descuraja dacă toate aceste sfaturi nu vor funcţiona încă din prima zi. Încearcă să pui în practică fiecare dintre cele 10 până ce vei obţine un rezultat pozitiv.

Sursa: estisuperba.ro

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Mihai Tudose: ‘Nu ne este foarte ușor să înțelegem de ce bucureștenii au votat 40% cu Nicușor Dan’
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?