Tudor Chirilă, după protestele de miercuri seara: Ticăloşii care au dat această ordonanţă nu s-ar da în lături de la nicio diversiune

Tudor Chirilă a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care îndeamnă galeria lui Dinamo să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric. El spune că este convins că "cei care au dat această ordonanță în dispreț față de un popor întreg nu s-ar da în lături de la nicio diversiune ca să poată mânji sutele de mii de oameni care se află în stradă pentru o Românie onestă".
Alina Costache
02 feb. 2017, 07:34
Tudor Chirilă, după protestele de miercuri seara: Ticăloşii care au dat această ordonanţă nu s-ar da în lături de la nicio diversiune

„Ceea ce se întâmplă acum în Piața Victoriei NU îi reprezintă pe cei peste 100. 000 de oameni care au protestat pașnic întreaga seară, în București. Și nici pe restul de 200.000 de oameni din țară. Cele câteva sute de huligani care aruncă cu petarde nu au de-a face cu sensul acestui protest. Nu știu cine sunt „galeriile” care sunt acum în piață, dar fac un apel măcar la galeria lui Dinamo al cărei suporter sunt să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric.

Mai știu că ticăloșii care au dat această ordonanță în dispreț față de un popor întreg nu s-ar da în lături de la nicio diversiune ca să poată mânji sutele de mii de oameni care se află în stradă pentru o Românie onestă.

Later edit.

Se pare că lucrurile se limpezesc și este clar vorba de o mână de huligani din galerii.
Am fost trei ore la protestul din Piața Victoriei și am văzut oameni de toate vârstele, mulți copii, m-am întâlnit cu foarte mulți colegi actori”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Peluza Cătălin Hâldan, cea mai importantă parte a galeriei lui Dinamo, a emis un comunicat legat de evenimentele petrecute, miercuri seară, în timpul protestelor din Piaţa Victorie. VEZI AICI: PCH, comunicatul oficial după evenimentele din Piaţa Victoriei

Protestul din Piaţa Victoriei a degenerat miercuri seara după ora 22.00, când unii dintre protestatari s-au dedat la acte de violenţă, aruncând spre jandarmi cu sticle, pietre şi petarde.

Mai multe persoane au fost reţinute, până la această oră, în urma incidentelor din Piaţa Victoriei, unde forţele de ordine au fost atacate de către grupuri izolate de persoane, care au aruncat cu sticle, cu torţe şi cu fumigene. Incidentele continuă, în zonă fiind incendiate panouri publicitare sau.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'