Tulburator până la lacrimi! Un tata clachează când aude bătăile inimii fiicei lui moarte la vârsta de 20 ani!

Bill Conner a izbucnit in lacrimi in timpul unei intalniri emotionante cu barbatul care a primit inima fiicei sale de 20 de ani. Barbatul nu si-a mai putut stapani lacrimile atunci cand a auzit sunetul bataile inimii copilei sale disparute dintre cei vii in corpul tanarului caruia i-a salvat viata.

03 iul. 2017, 09:29
Tulburator până la lacrimi! Un tata clachează când aude bătăile inimii fiicei lui moarte la vârsta de 20 ani!

Emotionantul eveniment a avut loc de Ziua Tatalui in Baton Rouge, Louisiana, SUA, dupa ce Bill Conner parcursese pe bicicleta 2.800 km.

Barbatul a fost filmat suspinand in timp ce asculta bataile inimii fiicei sale Abbey, care se auzeau din pieptului lui Loumonth Jack Jr, care a primit-o dupa ce tanara si-a pierdut viata.

Conner a declarat pentru CBS News ca a decis sa onoreze memoria fiicei sale prin parcurgerea a peste 5.000 km din Madison, orasul sau de resedinta, pana in Fort Lauderdale in Florida, locul unde Abbey a murit in ianuarie, in acest an.

Abbey avea numai 20 de ani cand a fost gasita cu fata in jos, intr-o piscina. Tanara se afla in vacanta in Mexico. Ea a suferit o trauma ireversibila la creier, apoi a fost trimisa intr-un spital in Florida unde a fost mentinuta in viata pana cand organele sale au fost folosite pentru transplanturi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.