Tulburător! Ultima imagine cu Mădălina în viaţă, chiar înainte de tragedia din Zalău

Curg râuri de lacrimi acasă la Mădălina, una din cele patru studente care și-au pierdut viața în urma accidentului din Jibou, Zalău. Sora acesteia plânge necontenit și nu-și poate reveni din șoc.

19 mai 2018, 08:08

Sora Mădălinei a găsit puterea să vorbească despre cea care a fost totul pentru ea.

„Nu știu cum să vă spun…era totul pentru mine. Noi am fost două surori, nu am mers nicăieri una fără alta, hainele mereu le-am purtat la fel, am vorbit, am inut legătura…Eram foarte bucuroasă că trebuia să avem festivitatea în aceeași zi și le-am zis părinților să meargă la ea, că ea e mai departe…că la mine au mai fost și alte dăți. Era prima pe facultate cu media 10 pe linie…

Așa a dat Dumnezeu, nu se va mai întoarce niciodată..Eu cred că nu a văzut, nu știu ce s-a putut întâmpla, nouă ne-a zis un bărbat de acolo atunci când am mers la morgă, că nu mergea semnalul luminos de acolo. Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. Nu știu de ce au ales calea aia, acolo le-a fost dat să moară…

Ultima dată am vorbit cu ea ieri la 11, mi-a zis că e gata festivitatea și că o să vină acasă…am o singură poză cu ea, e ultima pe care mi-a trimis-o…” a spus sora Mădălinei, cu ochii în lacrimi, pentru Observator.

Patru studente și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren. Singura supraviețuitoare este șoferița, căreia i se va întormi dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fetele moarte în accidentul din Sălaj erau studente. Se întorceau de la balul de absolvire