TUPEU INCREDIBIL. Un tânăr cu BMW a blocat intenţionat una dintre cele mai circulate artere din Timişoara VIDEO

Tupeul în trafic este tot mai întâlnit pe străzile din Timișoara. Nervii a zeci de şoferi au fost întinşi la maximum astăzi, în timpul unei întâmplări ieșite din comun.

08 mai 2018, 08:14
TUPEU INCREDIBIL. Un tânăr cu BMW a blocat intenţionat una dintre cele mai circulate artere din Timişoara VIDEO

Fără să-i pese de celelalte persoane aflate în spatele său, un conducător auto aflat la volanul unei maşini marca BMW a blocat o întreagă stradă pe care se aflau zeci de maşini ce aşteptau să îşi continue drumul, scrie pressalert.ro. Întreaga scenă a avut loc pe strada Proclamaţiei de la Timişoara, în apropierea Bega Shopping City.

Citeşte şi Imagini incredibile în Timişoara. O maşină a ajuns pe contrasens, pe un bulevard, în timp ce şoferul dormea VIDEO

„A blocat strada intenţionat, uite cât s-a făcut coada. Sună la 112”, aşa suna unul dintre îndemnele pe care cei blocaţi şi le făceau pentru a rezolva situaţia, întrucât bărbatul aflat la volanul BMW-ului nu se mişca din loc. Zeci de trecători au asistat la faza ce s-a derulat pe parcursul a câtorva minute, incidentul fiind filmat de unul dintre cei prezenţi. A fost nevoie de presiuni puternice făcute asupra şoferului care a blocat traficul, pentru ca acesta să plece de pe loc.