Turist găsit cu gâtul tăiat într-o pensiune. Un bărbat de 31 de ani, reţinut de poliţişti

Bărbatul înjunghiat cu o sticlă într-o pensiune din Timişoara, într-un scandal sângeros, este în continuare în stare gravă. El a ajuns la spital mai mult mort decât viu. Agresorul, un coleg de-al lui de muncă, a fost reţinut, iar magistraţii decid astăzi dacă îl arestează.

25 oct. 2016, 06:00
Turist găsit cu gâtul tăiat într-o pensiune. Un bărbat de 31 de ani, reţinut de poliţişti

Incident grav, în noaptea de duminică spre luni, într-o pensiune aflată la intersecția bulevardelor Liviu Rebreanu și Constantin Brâncoveanu din Timișoara. Un bărbat de 36 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce un amic de-al său l-a înjunghiat cu un ciob de sticlă în gât.

Cei doi făceau parte dintr-o echipă de muncitori cazați în pensiune, povestesc polițiștii. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, bărbații au început să se certe. Potrivit tion.ro, agresorul, în vârstă de 31 de ani, a pus mâna pe o sticlă spartă și l-a tăiat în zona gâtului pe colegul său. Un echipaj de ambulanță l-a preluat de urgență pe rănit și l-a transportat la spital. Medicii au stabilit că viața victimei a fost pusă în pericol, iar polițiștii au intrat și ei imediat pe fir.

Bărbatul de 31 de ani a fost reținut sub acuzația de tentativă de omor, iar luni a fost dus la Parchet la audieri. Cel mai probabil el urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.