ROMANIA – KAZAHSTAN 3-1: Antrenament cu public

TVR LIVE VIDEO ROMANIA - KAZAHSTAN ONLINE STREAM. Romania a învins Kazahstanul, joi seara, intr-o partida contand pentru preliminariile CM 2018.

05 oct. 2017, 17:55
ROMANIA – KAZAHSTAN  3-1: Antrenament cu public

TVR LIVE VIDEO ROMANIA – KAZAHSTAN 3-1

Min. 82: GOL KAZAHSTAN! A înscris Turysbek

Min. 73: GOOOOL ROMÂNIA! Claudiu Keşeru înscrie cu un şut la colţul lung, după o pasă excelentă a lui Chipciu

GOOOOOOOOL ROMANIA! 2-0, Budescu înscrie şi din penalty

Min. 33: ROMANIA – KAZAHSTAN  1-0, gol BUDESCU!

Min. 19: Ocazie mare Romania, dar tabela rămâne neschimbată. Benzar pasează la Andone, care îl deschide excelent pe Chipciu, șutul acestuia este ușor atins de portarul oaspeților, suficient cât să treacă peste poartă 

* Danemarca deschide scorul în derby-ul rundei, 1-0 în Muntenegru.

* Intr-un alt meci din grupa, Polonia a zdrobit Armenia, scor 6-1.

Echipele de start:

România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Fl. Andone 

Rezerve: Pantilimon, Niță, Băluță, Deac, Bălașa, Hanca, Bancu, Hoban, Stanciu, Ioniță II, Keșeru

Kazahstan: Pokatilov – Beysbekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev – Kuat, Darabayev, Tagybergen, Nurgaliyev – Murtazayev 

UPDATE: Răzvan Burleanu a vorbit despre partida dintre România și Kazahstan, meci care e sinonim cu debutul lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale.

„Este un nou început, atât pentru echipa națională, cât și pentru Cosmin Contra și de aceea ne bucurăm că acest meci e la Ploiești. Noul selecționer a avut parte de cele mai frumoase rezultate din careira sa pe acest stadion. Ne dorim să vedem o echipă cu mult mai multă ambiție, mult mai multă determinare.

Chiar dacă pare un meci amical, pentru noi este mai mult decât un meci oficial, pentru că este un nou început.

Acest meci contează pentru că trebuie să ne menținem în liga a treia și chiar să ne calificăm în liga a doua, și, mai mult decât atât, contează pentru moralul jucătorilor. Sunt încrezător că jucătorii naționalei vor avea o altă prestație, o altă determinare”, a declarat Burleanu conform TV Digi Sport.

Chiar daca a adus in lot cateva nume noi, Cosmin Contra va incepe partida de la Ploiesti cu o formula de joc conservatoare. Singura surpriza va fi titularizarea noului decar Gicu Grozav in banda stanga a atacului. Insa si aceasta mutare este una fortata, titularul de drept de pe acel post, Bogdan Stancu, fiind accidentat.

ROMANIA vs KAZAHSTAN

ROMANIA: Tatarusanu – Benzar, Chiriches, Grigore, Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Fl. Andone. Selectioner: Cosmin Contra.
KAZAHSTAN: Loria – Beisebekov, Ahmetov, Dmitrenko, Suiumbaiev – Nurgaliev, Tagibergen, Darabaiev, Murtazaiev – Hijnicenko, Nuserbaiev. Selectioner: Aleksandr Borodiuk.

STADION: Ilie Oana (Ploiesti)
ARBITRI: Sandro Schaer – Stephane De Almeida si Sladan Josipovic (toti din Elvetia).

Au mai ramas de disputat in grupa E:

5 octombrie 2017: Armenia – Polonia (ora 19:00), Muntenegru – Danemarca, Romania – Kazahstan (ora 21:45)
8 octombrie 2017: Danemarca – Romania, Kazahstan – Armenia, Polonia – Muntenegru (ora 19:00).

Clasament grupa E:

1. Polonia 8 6 1 1 18-11 19 puncte
2. Danemarca 8 5 1 2 18-7 16
3. Muntenegru 8 5 1 2 18-7 16
4. Romania 8 2 3 3 8-8 9
5. Armenia 8 2 0 6 8-19 6
6. Kazahstan 8 0 2 6 4-22 2.

 

Primul meci, cu Kazahstan, se dispută joi, la Ploieşti, iar al doilea – în deplasare, la Copenhaga, pe 8 octombrie. Ambele partide vor fi transmise de TVR 1 şi TVR HD, prima, începând cu ora 21.45, iar a doua, de la ora 19.00.

Înfrângerea din Muntenegru a risipit şi ultima şansă de calificare la Mondialul de anul viitor. Federaţia Română de Fotbal a renunţat la germanul Cristoph Daum şi l-a instalat pe Cosmin Contra. Fostul antrenor al lui Dinamo îşi va face debutul ca selecţioner în direct la TVR 1 şi TVR HD pe 5 octombrie, ora 21.45 , în meciul cu Kazahstan. Partida se va juca la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2018 fac parte, alături de reprezentativa României, naţionalele Poloniei, Danemarcei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazahstanului.

Cosmin Contra are 41 de ani, este născut la Timişoara şi este primul dinamovist instalat ca selecţioner după 25 de ani. Ultimul a fost Cornel Dinu. Contra a jucat 73 de meciuri pentru reprezentativa României şi a marcat 7 goluri. A participat la două turnee de Campionat European, în 2000 şi 2008. A jucat pentru Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Alaves, Milan, West Brownich Albion şi Getafe. Şi-a început cariera de antrenor la Poli Timişoara, în 2010.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Gheorghe Grozav, jucătorul echipei turce Karabukspor, va purta tricoul cu numărul 10 la meciul de joi în care Cosmin Contra va debuta joi în postul de selecţioner al României, împotriva Kazahstanului, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti (ora 21,45), în penultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018. ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Revine Lobonț

 

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE La acest joc, Contra nu conta pe portarul Bogdan Lobonţ (AS Roma) şi pe fundaşul Cosmin Moţi (Ludogoreţ Razgrad), ultimul fiind suspendat.

 

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Conform FRF, tricolorii şi-au ales următoarele numere pentru acest meci:
Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă;

Fundaşi: 2. Romario Benzar, 3. Cristian Ganea, 4. Mihai Bălaşa, 6. Vlad Chiricheş, 21. Dragoş Grigore;

Mijlocaşi: 5. Ovidiu Hoban, 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 13. Alexandru Băluţă, 14. Constantin Budescu, 15. Nicuşor Bancu, 17. Ciprian Deac, 18. Răzvan Marin, 20. Sergiu Hanca, 22. Alexandru Ioniţă , 23. Nicolae Stanciu;

Atacanţi: 9. Florin Andone, 10. Gheorghe Grozav, 11. Claudiu Keşeru, 19. George Ţucudean.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Kazahii nu se tem

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Antrenorul naţionalei de fotbal a Kazahstanului, Aleksandr Borodiuk, a declarat, miercuri seară, la Ploieşti, că meciul cu echipa României va fi unul interesant, ambele echipe fiind puternice.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Cred că va fi un joc interesant, antrenant, ambele echipe sunt puternice. Ne gândim şi noi că, dat fiind că s-a schimbat antrenorul echipei României, jucătorii români vor dori să demonstreze că joacă bine şi sperăm că şi pentru suporteri va fi un meci interesant”, a afirmat, într-o conferinţă de presă,. Aleksandr Borodiuk.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Întrebat în ce măsură contează în jocul românilor lipsa lui Bogdan Stancu, acesta a precizat că în fotbal nimeni nu este de neînlocuit.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE „L-am analizat pe Stancu, este un jucător bun, dar în fotbal nu există oameni de neînlocuit. Fotbalul este un joc de echipă şi se pot compensa rezultatele”, a explicat antrenorul.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Pe de altă parte, el a făcut referire la lipsa din echipa sa, din cauza accidentărilor, a unor jucători importanţi.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Echipa Kazahstanului a pierdut câţiva jucători cheie din cauza accidentărilor, dar vor fi alţi jucători în locul lor. Este un pic îngrijorător, dar aceşti jucători noi vor avea şansa să se afirme, să îşi demonstreze responsabilitatea pentru echipă, pentru ţară”, a afirmat Borodiuk.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Potrivit acestuia, tactica de joc este stabilită, iar componenţa echipei de start este în mare parte creionată, având neocupate o poziţie de mijlocaş şi o alta de atacant.