Udrea: Afirmaţiile pe care le face Sebastian Ghiţă sunt adevărate şi le şi probează. Coldea s-a crezut capabil să conducă România

Elena Udrea a declarat, miercuri, că nu contestă dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă pentru că, spre deosebire de ea, fostul deputat a fost prevăzător şi a adunat dovezi cu care poate proba cele spuse de Florian Coldea. 

18 ian. 2017, 14:14
Udrea: Afirmaţiile pe care le face Sebastian Ghiţă sunt adevărate şi le şi probează. Coldea s-a crezut capabil să conducă România

„Da, cred ca afirmatiile pe care le face (Sebastian Ghita – n.r.) sunt adevarate si le si probeaza. El le poate proba, eu nu am putut sa probez ce am spus, pentru ca nu am avut nici inregistrari, nu am avut nici facturi. Domnul Ghita a fost prevazator si a adunat probe de-a lungul timpului si dovedeste ceea ce acuza. Pot sa spun ca este o victorie a lui Ghita, care a dovedit ca oricat de abil si capabil s-a crezut domnul Coldea sa conduca chiar Romania, s-a lasat in mainile lui Ghita, care l-a filmat, l-a inregistrat, i-a facut poze, facturi false. Jenant!„, a declarat Elena Udrea.

Întrebată de jurnalişti în ce calitate l-a trimis Florian Coldea pe fostul ei soţ, Dorin Cocoş, cu bani la Sebastian Ghiţă, Udrea a răspuns: „In ce calitate avea tupeul sa mearga in Seychelles pe banii dommului Ghita?”.

Generalul Florian Coldea, prim-adjunct al şefului SRI, urmează să fie trecut în rezervă ca urmare a scandalului în centrul căruia se află după dezvăluirile făcute de fostul deputat Sebastian Ghiţă cu privire la intervenţiile ale sale în justiţie şi chiar în economie, prin ameninţări la adresa persoanelor care erau factori de decizie, anunţă SRI într-un comunicat. SRI anunţă că ancheta internă nu au relevat elemente care să se constituie în încălcări ale legii sau normelor interne în vigoare, astfel că s-a propus repunerea pe funcţie a lui Florian Coldea, însă acesta a cerut eliberarea din funcţie şi va fi trecut în rezervă.