Udrea, despre afirmaţia lui Băsescu că este una dintre cele mai puternice femei din România: „Nu îl contrazic”

Elena Udrea a mers, marţi, la Poliţie pentru controlul judiciar. La ieşirea de la Secţia 2, aceasta a transmis, prin intermediul jurnaliştilor, "La mulţi ani" femeilor, de 8 martie, şi a dezvăluit ce planuri are pentru această zi. Elena Udrea a comentat şi declaraţia lui Traian Băsescu, de luni seară, potrivit căreia ea şi Laura Codruţa Kovesi sunt cele mai puternice femei din România.

08 mart. 2016, 09:01
Udrea, despre afirmaţia lui Băsescu că este una dintre cele mai puternice femei din România: „Nu îl contrazic”

La mulţi ani tuturor mamelor, femeilor„, le-a transmis Elena Udrea tuturor femeilor.

Aceasta a mărturisit că a primit flori şi felicitări cu ocazia zilei de 8 martie. „Am primit flori şi felicitari. Niciodată nu a fost 8 martie ziua cadourilor valoroase”, a spus Udrea.

Întrebată cum comentează declaraţia lui Traian Băsescu, care consideră că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuală, cele mai puternice femei din viața publică din România, fostul ministru a răspuns: „Traian Băsescu s-a referit la cele mai puternice femei din România pe care le-a promovat. Nu-l contrazic pe preşedinte„.

Elena Udrea a mărturisit că îşi va petrece după-amiaza alături de mama sa şi câteva prietene. „O să ies în oraş cu mama, prietenele, cu mamele prietenelor. E o după-amiază cu fete şi mame”, a spus aceasta.

Elena Udrea a răspuns, din nou, unei întrebări legate de operaţiile estetice: „Am descoperit beneficiile demachierii cu in de cânepă. Mă spăl pe faţă şi folosesc pulverizator cu apă de Boghiş (staţiunea Băile Boghiş – n.r.). Încă nu folosesc intervenţii estetice. Nu am nimic împotriva lor. Mă bucur că încă nu folosesc. Când o să fie cazul, probabil că o să apelez şi la asta„.

Citeşte şi: Elena Udrea, în faţa judecătorilor cu sandale de peste 800 de euro FOTO