Udrea se laudă cu rezultatele obţinute la un cross: Am alergat mai mult între DNA şi ÎCCJ decât pe bandă la sală

Deputatul Elena Udrea, candidat la alegerile parlamentare în Capitală, a postat pe Facebook poze de la un cross la care a participat, afirmând că a alergat "bine decât unii dintre bărbaţii" care au luat şi ei startul, deşi în ultima perioadă a alergat mai mult "între DNA şi ÎCCJ decât pe bandă la sală".

19 nov. 2016, 12:13

„Am participat, alături de alţi 400 de participanţi, la crossul „Fuga pe uliţă” din Herăstrău – o alergare uşoară de toamnă de doar 5,8 km în cadrul Run Fest. Am reuşit o medie de viteză bună, zic eu, având în vedere că în ultima perioadă a trebuit să alerg mai mult între DNA şi ÎCCJ decât pe bandă la sală: cam un km la fiecare 6 minute. Considerabil mai bine decât unii dintre bărbaţii care au luat şi ei startul”, scrie Udrea pe Facebook.

Deputatul comentează că „Udrea aleargă cât 10 bărbaţi”, parafrazând propriul slogan de campanie, „O femeie cât 10 bărbaţi”.

Procurorii au prelungit cu 60 de zile controlul judiciar pentru Elena Udrea şi Ioana Băsescu şi le-au chemat miercuri la DNA pentru a le anunţa că vor avea în continuare aceleaşi obligaţii stabilite prin măsura preventivă luată în urmă cu două luni, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu.