Mesaj de LA MULŢI ANI din avion la Sibiu pentru Principele Radu

Sibienii tineri și nu numai încep să folosească un nou serviciu atunci când vor să facă o declarație de dragoste, să transmită un mesaj special sau chiar să își ceară în căsătorie iubitele. Avionul care trage un banner pe care scrie "La Multi Ani" a apărut luni la prânz pe cerul Sibiului. Mesajul a fost dedicat principelui Radu, cel care și-a sărbătorit ziua de naștere la Sibiu.

09 iun. 2015, 09:05
Mesaj de LA MULŢI ANI din avion la Sibiu pentru Principele Radu

O aeronava care a survolat orașul avea după el un banner pe care scria „La Mulți Ani”, semn că totul a fost cu dedicație pentru o anumită persoană, scrie oradesibiu.ro.

Ora de Sibiu a luat legătura cu cei care fac astfel de zboruri și informația a fost confirmată chiar de cei care oferă în Sibiu o astfel de facilitate.

Citeşte şi Aterizarea de urgenţă a unui avion Turkish Airlines după o alertă cu bombă

Practic totul se derulează prin intermediul celor de la Air Tour Travel, agenție care oferă astfel de servicii, tuturor care vor să ofere un cadou mai special celor dragi. Mesajul de luni a fost dedicat principelui Radu, cel care și-a sărbătorit ziua de naștere la Sibiu, în mijlocul elevilor de la „Regina Maria” și Colegiul „Octavian Goga”.

„Mesajul de LA MULȚI ANI, a fost cu dedicație pentru principele Radu. La ora stabilită dinainte avionul a survolat Sibiul, iar persoana căreia era dedicat acest mesaj, a fost informată să se uite către cer. A fost oferit de către noi la solicitarea celor de la Școala Regina Maria, sub formă gratuită”, a explicat Flaviu Vircă, tânărul căruia i-a venit ideea de a lansa o astfel de ofertă.

Avionul a fost pilotat de tatăl său preț de 30 de minute, interval de timp în care acesta a făcut mai multe survolări în zona în care persoana căreia îi era dedicat mesajul se afla la aceea oră.

Zborul nu este primul de acest gen. Serviciul care este disponibil de la începutul acestui an, a mai fost folosit și de alte persoane. „Am avut o comandă și pentru o cerere în căsătorie și am mai avut încă una pentru un mesaj de LA MULȚI ANI”, a mai declarat Flaviu.