Un actor furios se jură: Dacă „La La Land” câştigă Oscarul, mă las de actorie

Ziarul britanic The Independent publică o declaraţie a actorului Amrou Al-Kadhi, care speră ca "La La Land" să nu câştige Oscarul pentru cel mai bun film. El s-a jurat că dacă acest lucru se va întâmpla va pune capăt ambiţiilor sale cinematografice.

26 feb. 2017, 20:10
Un actor furios se jură: Dacă „La La Land” câştigă Oscarul, mă las de actorie

Amrou Al-Kadhi a jucat primul său rol la vârsta de 14 ani, în filmul „Munchen”, regizat de Steven Spielberg. „Am interpretat rolul fiului unui terorist islamic. Inutil să vă mai spun că a a fost o intrare explozivă în showbiz„, a spus acesta.

Amrou are acum 26 de ani, iar rolurile sale au fost extrem de variate. „Am fost şi un bărbos suspect, dar li musulmanul care ascunde bombe într-o burka. Majoritatea rolurilor pe care le-am jucat au fost antagoniste tiparului eroilor albi„, povesteşte el.

Citeşte şi CASTIGATORI OSCAR 2017: Premiile OSCAR sunt LIVE în această noapte. LISTĂ NOMINALIZĂRI OSCAR 2017

Privitor la Oscarurile din acest an, Amrou Al-Kadhi speră ca statueta pentru cel mai bun film să fie câştigată de pelicula „Moonlight”, în detrimentul lui „La La Land”. „Moonlight ar trebui să câștige Oscarul, nu numai pentru că este o realizare cinematografică de excepţie, dar şi pentru că transmite un mesaj urgent. Un mesaj care ne spune să fim pregătiţi pentru empatie cu toate tipurile de istorii, indiferent cât de departe suntem de ele sau dacă ne bulversează sau nu ideile preconcepute„, a mai spus actorul, care s-a jurat că dacă „La La Land” va lua Oscarul va renunţa să mai joace.

Totodată, el a concluzionat: „Ca un cetățean arab care trăieşte în Occident, consider că fiecare cuvânt islamofob rostit de Trump sau Le Pensau apologia tăcută făcută de Theresa May sunt lovituri personale şi înfricoşătoare. Hollywood-ul nu ar trebui să fie complice la asta…