Un artist celebru şi-a stabilit deja divorţul. Detalii din interiorul cuplului distrus la început de 2018 FOTO

Începutul acestui an l-a prins cum nu se putea mai rău. Mai exact, ”în bețe” cu nevasta, probleme accentuate și de ”mica escapadă” de la munte, cu o femeie pe care o săruta de zor și care a fost ”imortalizată” de paparazzii.

19 ian. 2018, 08:50

„Kamara și Oana nu se mai împacă. De fapt, nici nu își mai vorbesc”, spune un apropiat de-al artistului „prins cu mâța-n sac”, la munte, alături de o altă femeie, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Un cuplu celebru din showbiz divorţează. Cine a decis să îşi spună „adio” la început de an

Ba chiar mai mult, a explicat sursa citată, Kamara și Oana au mai discutat, de atunci, despre un singur lucru. Mai exact, despre divorț. „Vor să rezolve problema dintre ei cât mai repede. Probabil că luna viitoare lucrurile vor fi deja aranjate, nu mai vor să le amâne. Divorțul este un fapt cert, iar șansele de împăcare… minime. Nici măcar pentru copil nu mai încearcă”, a mai spus sursa noastră.

Artisul a destăinuit mult mai mult decât ar fi dorit cu privire la relația lui cu Oana. „De unde să știu ce spune de imaginile acelea? Nu am vorbit”, spunea Kamara, explicând, în acest fel, că problemele lui sunt reale și că divorțul este inevitabil.

Citeşte şi Bat clopote pentru un nou divorţ în showbizul românesc. Au un copil împreună

Kamara și Oana s-au căsătorit în secret

Cel mai probabil însă, între cei doi, divorțul va fi unul extrem de discret, la notar, cei doi dorind să se petreacă totul în condiții cât mai puținj stresante poentru copilul pe care îl au.

Kamara și Oana s-au căsătorit acum patru ani, după o relație de numai cinci luni. Cei doi s-au cunoscut pe internet și și-au facut numeroase complimente virtuale, înainte de a se cunoaște față în față și a deveni un cuplu. prima lor întâlnire a avut loc la Paris, dar de căsătorit s-au căsătorit la Focșani. Apoi, în viața lor a apărut Leon Akim, băiețelul pe care artistul îl adoră.