Un avocat aruncă BOMBA. Cristi Borcea, băgat la puşcărie de AMANTĂ

Cristi Borcea şi ceilalţi şapte inculpaţi din Dosarul Transferurilor ar fi putut scăpa de puşcărie dacă judecătoarea Geanina Terceanu le-ar fi dat sentințe cu suspendare, susţine avocatul Ion "Puiu" Ionescu, fostul mare atacant al celor de la Rapid.

30 mart. 2016, 10:38
Un avocat aruncă BOMBA. Cristi Borcea, băgat la puşcărie de AMANTĂ

Geanina Terceanu i-a achitat pe 3 aprilie 2012 pe cei opt inculpați în Dosarul Transferurilor, motivând că „fapta nu există”.

„Aceea a fost marea greșeală, să-i spunem așa, în acel celebru dosar. Dacă le-ar fi dat pedepse cu suspendare, nimeni n-ar mai fi făcut, probabil, niciun apel și nu se ajungea la condamnările cu executare care s-au dat mai târziu. Dar cum să spui că fapta nu există, când erau atâtea probe?”, a declarat Ion „Puiu” Ionescu pentru Libertatea.

CITEŞTE ŞI Judecătoarea Terceanu recunoaşte RELAŢIA AMOROASĂ cu Cristi Borcea. În plus, l-a DENUNŢAT că i-ar fi dat şi el MITĂ

Între timp, cazul a ajuns pe mâna altor judecători, care, pe 4 martie 2014, i-au trimis pe toți cei opt inculpați după gratii. Mai mult, Geanina Terceanu a intrat, la rândul ei, după gratii, în noiembrie 2015, fiindcă ar fi luat mită 220.000 de euro de la frații Becali și de la Borcea. După ce a ajuns pe mâna colegilor ei magistrați, Terceanu a recunoscut că s-a plăcut cu Borcea.

„Se poate spune și așa: pe Borcea, amanta l-a băgat la pușcărie!”, a încheiat Ion „Puiu” Ionescu.