Un bărbat dat în urmărire internaţională după ce a blocat o maşină a Poştei şi a furat doi saci cu bani, a fost prins în Iaşi

Un bărbat dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru că, în mai 2013, alături de alte persoane, a blocat în trafic o maşină a Poştei Române şi a furat doi saci cu bani, prejudiciul depăşind două milioane de lei, a fost prins de poliţiştii din Iaşi şi încarcerat.

23 sept. 2016, 10:57
Un bărbat dat în urmărire internaţională după ce a blocat o maşină a Poştei şi a furat doi saci cu bani, a fost prins în Iaşi

Poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi au prins, în municipiu, un bărbat de 28 de ani, din comuna Mirosloveşti, dat în urmărire internaţională.

Pe numele acestuia, Tribunalul Neamţ a emis un mandat de executare a unei pedepse de nouă ani de închisoare, pentru aderare la un grup infracţional organizat, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată, potrivit news.ro.

Bărbatul este acuzat că, în 16 mai 2013, în jurul orei 07.30, împreună cu alţi complici, având feţele acoperite cu cagule şi folosind pistoale, a blocat în trafic, pe DJ 15 A, în zona comunei Bîrgăoani din judeţul Neamţ, o maşină a Poştei Române. Agresorii i-au imobilizat pe cei doi însoţitori ai transportului, apoi i-au închis în maşină şi au furat doi saci cu bani.

Prejudiciul în acest caz a fost de 2.234.000 de lei.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei.

Citeşte şi Un hoţ de lemne din Timiş a sunat la 112 chiar în timpul furtului. Ce a păţit