Un bărbat din Mehedinţi a luat la bătaie un copil de 7 ani. Micuţul avusese o altercaţie cu fiul individului

Un bărbat din Mehedinţi este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare, după ce a lovit un copil de 7 ani, care a avut o altercaţie cu fiul său. Copilul lovit s-a temut să vorbească până în clipa în care un filmuleţ cu agresiunea a fost publicat pe Internet.

22 mai 2017, 19:52
Un bărbat din Mehedinţi a luat la bătaie un copil de 7 ani. Micuţul avusese o altercaţie cu fiul individului

Incidentul a avut loc, săptămâna trecută, în localitatea mehedinţeană Oreviţa Mare, însă copilul lovit s-a temut să vorbească. Abia după ce un filmuleţ cu agresiunea a fost publicat pe Internet, iar rudele au văzut ce s-a întâmplat, băiatul a povestit cum a fost agresat de tatăl colegului său.

Nepoata mea din Germania mi-a spus să deschid Internetul să văd o filmare, că un individ îl bate pe Denis”, a declarat Gheorghiţa Bragă, mătuşa băiatului.

Aceasta a mers apoi la bunica băiatului, femeia care îl are în grijă pe copil, întrucât mama lui este plecată la muncă în străinătate. ”Nu mi-a spus nimic. Când a venit acasă avea sânge pe haine şi ghiozdan. Mi-a spus că i-a pus un copil piedică şi a căzut”, a declarat bunica băiatului, Lucreţia Bragă.

Pe imaginile publicate pe Internet se vede cum un bărbat loveşte copilul şi dă cu el de pământ, după ce acesta ar fi avut un conflict cu colegul său, fiul agresorului. Femeia a depus plângere împotriva bărbatului care a agresat copilul.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Vânju Mare care au stabilit faptul că la data de 16 mai bărbatul în vârstă de 32 de ani, în timp ce se afla pe o uliţă a satului Oreviţa Mare, l-a lovit cu palma în zona feţei şi l-a ameninţat cu acte de violenţă pe minorul în vârstă de 7 ani, pe motiv că acesta a avut un conflict cu fiul său. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi pentru audieri, luându-se, totodată, legătura cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi. De asemenea, minorul a fost prezentat Serviciului de Medicină Legală Mehedinţi pentru examinare de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, Mădălina Viziru.

Bărbatul acuzat de lovirea copilului a fost prins, luni, de poliţişti, iar acum este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, respectiv ameninţare.