Bărbat, sfâşiat de propriul câine. Poliţiştii au fost nevoiţi să împuşte Rottweilerul

Un bărbat invalid a fost mutilat de propriul său câine, rasa Rottweiler, una extrem de periculoasă. Animalul trăia în condiţii cumplite şi a scăpat pentru prima dată din lanţul în care era ţinut de trei ani. Poliţiştii sosiţi la locul incidentului au trebuit să împuşte câinele.

10 sept. 2014, 06:05
Bărbat, sfâşiat de propriul câine. Poliţiştii au fost nevoiţi să împuşte Rottweilerul

Bărbatul din localitatea Dorobanţu a ieşit în curte şi a observat că animalul scăpase din lanţ, informează România TV. Proprietarul, care are un picior amputat, nu a mai avut timp să reacţioneze şi a fost trântit la pâmânt de propirul său Răttweiler, care l-a muşcat de piciorul sănătos.

Citeşte şi Revoluţionarul Ionel Leşu a fost sfâşiat de câinele de luptă al unui vecin

„Era rau, statea legat. Venea cineva prin curte il rupea”, a spus soţia victimei. După spusele proprietarilor, câinele nu fusese dezlegat de mai bine de trei ani.

„Nu ne puteam apropia, ii dadeam mancare in departare asa ca sa nu ne aporpiem de el, ca era periculos. A durat vreo 20 de minute, l-a hartuit asa bine. Am tipat si a avut noroc ca a avut un fier langa si i-a dat in spate si abia l-a lasat”, a spus o ruda a bărbatului muşcat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au împuşcat patrupedul agresiv. De asemenea a fost sesizată şi Protecţia Animalelor şi s-a constatat că animalul era crescut în condiţii crunte.

Citeşte şi Daune morale pentru un copil mutilat de un câine rottweiler la Cluj

„Apa de baut a cainelui era fiarta, cine stie de cate zile nu o mai schimbasera. Nu se rezuma sa stea numai acolo, cainele trebuie si el din cand in cand plimbat. Nu poti sa ceri unui caine cand nu-i dai nimic”, a declarat un reprezentant de la Protecţia Animalelor.

Bărbatul muşcat a ajuns la spital dar a refuzat internare pentru că nu avea sigurare medicală.