Un bărbat, spulberat de un TIR în timp ce încerca să îşi repare maşina care luase foc VIDEO

Accident teribil, luni-noapte, pe o şosea din Mehedinţi. Administratorul unui liceu şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit. Bărbatul a fost spulberat de un TIR, în timp ce încerca să-şi repare în mijlocul şoselei maşina care luase foc.

26 aug. 2014, 05:50
Un bărbat, spulberat de un TIR în timp ce încerca să îşi repare maşina care luase foc VIDEO

Accidentul a avut loc în localitatea Lunca Banului, judeţul Mehedinţi. Administratorul Colegiului Tehnic Auto din Drobeta Turnu-Severin se întorcea de la fiica sa, din Bucureşti, cu un prieten. La 60 de kilometri de casă, maşina a luat foc. Bărbatul nu a putut scoate autoturismul de pe şosea, aşa că s-a apucat să îl repare în mijlocul drumului. Cei doi au decuplat bornele bateriei şi încercau să stingă focul. Numai că maşina a rămas fără lumini, iar un TIR i-a lovit în plin, potrivit România TV.

Şoferul maşinii a fost târât câţiva metri pe şosea. Medicii au spua că bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Prietenul lui a fost şi el la un pas să-şi piardă viaţa.

„Din primele informaţii, autoturismul nu era semnalizat, nu erau nici triunghiuri reflectorizante, nici alte elemente reflectorizante. Vom efectua verificări pentru a stabili cu exactitate şi acest aspect”, a declarat Cătălin Vulcănescu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Şi la Suceava, un şofer a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Bărbatul a pierdut controlul maşinii într-o curbă extrem de periculoasă şi s-a răsturnat. Din fericire, nu a fost rănit grav. Martorii au spus că acesta mirosea puternic a alcool. Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.