Un bărbat suspectat că a jefuit un bancomat în Bucureşti a fost reţinut de poliţişti

Un bărbat de 46 de ani, suspectat că a furat o sută de mii de lei dintr-un bancomat amplasat în incinta unei fabrici, a fost reţinut de către poliţiştii Capitalei, fiind acuzat de furt calificat. Bărbatul lucrează la o societate care efectuează operaţiuni la ATM-uri, iar în timpul liber, folosind o cheie potrivită, a deschis bancomatul şi a furat banii. Pentru a depista făptaşul, peste douăzeci de persoane au fost verificate.

06 iul. 2017, 16:20
Un bărbat suspectat că a jefuit un bancomat în Bucureşti a fost reţinut de poliţişti

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, poliţişti Secţiei 25 au fost sesizaţi de către un bărbat că în 9 iunie persoane necunoscute au pătruns prin folosirea de chei potrivite în camera unui bancomat situat în incinta unei fabrici, au forţat modulul ATM-ului, reuşind să sustragă din interior suma de aproximativ o sută de mii de lei.

Conform sursei citate, au fost verificate peste douăzeci de persoane care realizează intervenţii la ATM-uri, fiind depistat un bărbat suspectat în acest caz. Poliţiştii spun că bărbatul, aflat în timpul liber, a deschis fără drept bancomatul şi a sustras suma de bani.

Suspectul urmează să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare.

Citeşte şi Un adolescent, reţinut după ce a jefuit o farmacie