TRAGEDIE în Bihor. Un camion încărcat cu pietriş, răsturnat peste mai mulţi pietoni. O fetiţă şi bunica ei au murit

Un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat, joi, în oraşul Salonta, judeţul Bihor, peste mai mulţi pietoni. O fetiţă şi bunica ei au murit. Mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri s-au deplasat la locul accidentului.

11 mai 2017, 09:43
TRAGEDIE în Bihor. Un camion încărcat cu pietriş, răsturnat peste mai mulţi pietoni. O fetiţă şi bunica ei au murit

UPDATE: O fetiță de aproximativ un an jumate și bunica ei au murit, potrivit bihon.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, Camelia Roşca, a declarat pentru News.ro că în jurul orei 10.40 a fost anunţat la 112 că un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste un grup de persoane în oraşul Salonta. Ea a precizat că cel puţin o persoană a fost prinsă sub camion.

Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 10.40, apelantul precizând că o autobasculantă s-a răsturnat peste cel puţin o persoană, în localitatea Salonta, autobasculanta fiind încărcată cu pietriş, a spus Roşca.

La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă tip B2, precum şi un elicopter SMURD.

Şoferul autobasculantei şi pasagera sa, care au suferit diferite contuzii, au fost preluaţi de un echipaj SMURD, respectiv de unul al Serviciului de Ambulanţă, care i-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Orradea.

Pompierii militari au intervenit pentru degajarea pietrişului din jurul benei, pentru a verifica dacă nu sunt victime şi sub acesta. De asemenea, o macara ajunsă în zonă urmează să ridice camionul. Circulaţia în zonă a fost închisă.

Citeşte şi O cisternă aparţinând firmei lui Cristi Borcea s-a RĂSTURNAT în Argeş