Un cântăreţ celebru de la noi, operat de urgenţă. „Îmi vine să îmi pun capăt zilelor….”

Un artist celebru de la noi pare să aibă, în ultima vreme, doar probleme, unele de natură medicală, altele de natură... legală. Astfel, după ce a ajuns la spital, pentru a doua oară, și a ajuns pe mâna chirurgilor pentru a fi operat, el a avut "ghinionul" să se trezească din operație cu o citație, cât se poate de serioasă, pentru a se prezenta la Poliție.

03 nov. 2016, 08:46

„M-am operat, pentru a doua oară, la picior. Nu știu, nu mai îmi dă pace. De la o problemă simplă, am ajuns să nu mă mai pot ridica din pat, să fiu operat de două ori. Iar toate acestea, din cauza unei unghii”, a spus, amărât din cale afară, Dani Mocanu, potrivit spynews.ro.

Iar dacă problemele de sănătate nu îi erau suficiente, manelistul s-a trezit și cu o citație pentru a se prezenta la Poliție. „Am fost chemat să dau niște declarații la Inspectoratul de Poliție. Habar nu am ce aș fi putut să fac de am ajuns în situația asta. Nu știu de ce, poate sunt lucruri din trecutul meu cu care nu am de ce să mă mândresc. Dar sunt deprimat rău de tot, nimic nu merge bine, pierd bani, am probleme de sănătate, acum și astea cu Poliția… Îmi vine să îmi pun capăt zilelor”, a spus Dani Mocanu.

Citeşte şi Narcisa Guţă a fost condamnată la trei ani de închisoare

Dar, chiar și așa, manelistul a mers, ieri, la Poliție pentru a afla de ce se face vinovat. Și a făcut-o șchiopătând, dar degeaba… „Am fost la sediul poliției să dat declarații și să aflu de ce m-au chemat, dar m-am dus degeaba. Când am ajuns acolo mi s-a spus să revin într-un a din zilele viitoare, iar acest lucru m-a cam enervat. Și așa că simt rău, de un drum în plus mai aveam eu nevoie”, ne-a mai spus el.

Operat din cauza unei unghii

Dani Mocanu a ajuns la urgențe, acum mai bine de o săptămână, din cauza piciorului. Mai exact, din cauza pedichiurii unghia de la degetul mare a crescut aiurea și s-a încarnat. ”Mă încercau dureri cumplite, dar credeam că o să treacă de la sine. Și, pentru că mi-e frică de doctori, nici nu am mers, timp de câteva săptămâni la spital, deși mă durea. Cu toate acestea, într-o seară, nu am mai rezistat și m-am dus la urgențe și am fost operat imediat”, ne-a spus Dani Mocanu.