Un cântăreţ celebru de muzică populară a slăbit peste 40 de kilograme. Seamănă leit cu Leonardo Di Caprio acum FOTO

Mai bine de 20 de ani şi-a obişnuit fanii cu statura sa impozantă, însă ultima sa apariţie pe scenă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, la propriu. 

20 apr. 2017, 08:02

În doar nouă luni,  Ionuţ Fulea (45 de ani), artistul cu voce de bariton, originar din Sebeş, a slăbit nici mai mult nici mai puţin de 41 de kilograme. Vara trecută avea 126 de kilograme, iar acum acul cântarului indică doar 85.

Citeşte şi La doar un an acest băiat cântărea 23 de kilograme. E incredibil la ce greutate a ajuns la 15 ani VIDEO

Toţi au crezut că Ionuţ şi-ar fi tăiat stomacul, însă de fapt a „tăiat” doar câteva bombe calorice din meniu.

„Am încercat de mai multe ori să fac această schimbare. Nu mă mai simţeam bine şi chiar ajunsesem să nu mai pot să dorm. Am ţinut câteva diete. Cu ajutorul uneia am slăbit într-o lună 17 kilograme, însă apoi am pus dublu. Am fost la nutriţionist, am făcut analizele şi aşa am început să ţin, din luna august, dieta mediteraneană. Presupune cinci mese, la interval de patru ore, iar ultima mea masă este la 11 noaptea. Pot să spun că mănânc ce vreau: carne de porc, pui, peşte, curcan, însă gătită la cuptor sau pe grătar, nu prăjită. Am scos pâinea definitiv din alimentaţie. Am observat o îmbunătăţire şi a sănătăţii şi pot să spun că am reintrat în normal. Toţi au crezut că mi-am tăiat stomacul, dar nu am luat nici o clipă în calcul această variantă. Până şi pe fratele meu, care-şi programase o astfel de intervenţie, l-am convins să ţină dieta şi are deja rezultate. Acum vin foarte mulţi să mă întrebe cum pot slăbi şi ei ca mine”, a declarat Ionuţ Fulea.

Citeşte şi Dieta tropicală: slăbeşti 4 kg în 7 zile

Artistul din zona Ardealului a fost nevoit să renunţe la vechiul costum popular şi să-şi facă altul pe noile măsuri. „Iniţial l-am modificat, însă am hotărât apoi să-mi fac unul nou. Am schimbat toată garderoba şi probabil o să o mai schimb, pentru că îmi doresc să ajung la greutatea de acum 20 de ani, adică 80 de kilograme”, a conchis artistul de muzică populară.