Un celebru prezentator TV din România, măcinat de boli. Nimeni nu a ştiut prin ce calvar trece

Doru Braia, un cunoscut prezentator TV din România, a ajuns sărac şi bolnav. Acesta a devenit celebru după ce a realizat diverse emisiuni social-politice la mai multe televiziuni.

09 aug. 2017, 09:09
Un celebru prezentator TV din România, măcinat de boli. Nimeni nu a ştiut prin ce calvar trece

Doru Braia trece printr-o perioadă grea dificilă pe toate planurile. În 2015, prezentatorul tv a anunțat că a fost părăsit de iubita cu 24 de ani mai tânără.

De curând, acesta a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant, ce a stârnit reacții din partea prietenilor virtuali.

„D E S T Ă I N U I R E

(pentru că alți prieteni n-am)

După ce vă tot scriu despre voi și, preponderent, despre alții vrute și nevrute, să vă scriu ceva și despre mine (treceți-le la nevrute!): Sunt copleșit de boli, pensioara din Germania (400€) îmi este condiționată de o asigurare de Sănătate de aici, pentru perioada 1997-2010, pe care „Casa” însă nu o are în evidențe (românești, desigur), iar eu nu o pot dovedi, pentru că „angajatorii” au dispărut sau au fost incorecți. Pensie românească, să nici nu mă gândesc!

Se pare și că am „prestat” mediatic degeaba în ultimii 20 de ani (plătit fiind, din necunoaștere, ca o femeie de serviciu) și am ajuns, iată, ca om cinstit, credeți-mă!, într-o postură pe care nu mi-aș fi putut-o imagina vreodată! Ce păcat că nu există vreo indemnizație pentru murit! Aș încasa-o și basta!…”, a scris acesta pe contul de socializare.