Un copil care nu poate vorbi şi nu ştie de unde vine, găsit pe o stradă din Prahova

Un copil de aproximativ 12 - 13 ani, care are dificultăţi de vorbire, nu ştie cine este, de unde vine şi nici unde se află, a fost găsit, miercuri seară, pe o stradă din comuna prahoveană Floreşti. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identităţii acestuia.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 18:50
Un copil care nu poate vorbi şi nu ştie de unde vine, găsit pe o stradă din Prahova

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Poliţia Prahova, poliţiştii de la Secţia Rurală numărul 2 Prahova au fost sesizaţi telefonic că în comuna prahoveană Floreşti a fost găsit, în dreptul unui complex comercial, un copil care are deficienţe de vorbire şi care nu ştie cine este, nici de unde vine, şi nici unde se află.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că este vorba despre un băiat de 12 – 13 ani, însă nu au putut stabili nici cine este, nici de unde vine, întrucât copilul nu poate vorbi şi este incoerent. Tot ce au putut afla poliţiştii este că băiatul se numeşte Alin.

Copilul a fost dus într-o şcoală specială, poliţia deschizând o anchetă pentru a afla identitatea acestuia.

Băiatul are 1,30 – 1,40 metri înălţime, păr şaten deschis, ochii verzi, ten deschis, iar în momentul în care a fost găsit era îmbrăcat cu jeans albaştri, o geacă jeans, tricou portocaliu şi purta o şapcă galbenă şi pantofi sport maro.

Conform comunicatului dat publicităţii de Poliţie, dacă copilul nu va fi identificat, acesta va fi dus într-un centru de plasament până la clarificarea situaţiei sale.