Un cuplu celebru, ambii prezentatori TV, şi-a spus „Adio”. „De azi, drumurile noastre s-au separat”

Sunt tineri, frumoşi, plini de energie şi începeţi fiecare dimineaţă zâmbind cu ei la "Star matinal", de la Antena Stars, dar astăzi le-au dat o veste tristă fanilor şi telespectatorilor. Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu au decis să pună punct relaţiei lor, după luni de tachinări şi vacanţe petrecute împreună.

18 oct. 2016, 09:15

După Adelina Pestriţu şi Speak, un alt cuplu celebru din showbiz a decis să meargă pe drumuri separate, scrie spynews.ro. Raluca Dumitru, frumoasa asistentă TV de la Antena Stars, a anunţat, astăzi dimineaţă, că relaţia cu Răzvan Botezatu s-a terminat, cei doi urmând să rămână colegi de emisiune şi atât.

Citeşte şi INFIDELITATEA, adevăratul motiv al despărţirii dintre Adelina Pestriţu şi Speak. Cine a înşelat FOTO

„De azi drumurile noastre s-au separat! Am ales să rămânem doar colegi de platou . Mulţumim! „, este mesajul făcut public de Raluca Dumitru, astăzi, fără a dezvălui însă cauzele care au produs ruptura.

Andreea de la „Mireasă pentru fiul meu”, motivul despărţirii?

Raluca Dumitru nu a dezvăluit motivul care a cauzat ruptura dintre ea şi Răzvan Botezatu, însă, cu siguranţă, afinitatea de prezentatorului de la Antena Stars pentru Andreea, una dintre concurentele de la „Mireasă pentru fiul meu”, a fost sămânţa care a produs mărul discordiei între cei doi.