CUTREMURĂTOR. Un cuplu s-a aruncat cu maşina de pe o stâncă, nu există urme de frânare. În maşină se aflau şi cei 6 copii înfiaţi FOTO

Jennifer și Sarah Hart s-au aruncat cu mașina de pe de pe o stâncă în California de Nord. În mașina care a căzut de la 30 de metri se aflau și cei șase copii adoptați ai cuplului.

02 apr. 2018, 11:20

Dovezile preliminare arată că accidentul pare să fi fost provocat intenționat de către cele două femei de 39 de ani, scrie libertatea.ro.

„Avem motive să credem că accidentul a fost provocat. Toate acestea se bazează pe informații preliminare”, a spus căpitanul Greg Baarts, cel care se ocupă de acest caz.

Citeşte şi Partide de sex de care orice cuplu are nevoie, recomandate de sexologi

„Vă pot spune că a fost o scenă foarte confuză, deoarece nu existau urme de frânare, nu exista nici un indiciu despre motivul pentru care vehiculul a turat peste 75 de metri și a plonjat apoi în Oceanul Pacific”, a mai spus el.

Autoritățile au găsit trupurile neînsuflețite a trei dintre copiii cuplului, Markis Hart, 19 ani Jeremiah Hart, 14 ani, și Abigail Hart, 14 ani. Restul copiilor, Hannah Hart, 16 ani, Devonte Hart, 15 ani și Sierra Hart, 12 ani, sunt dați dispăruți.

Misterul înconjoară tragicul accident dat fiind faptul că nimeni nu a văzut momentul în care mașina a ieșit de pe carosabil.

Anchetatorii au obținut un mandat de percheziție pentru casa familiei Hart. Aceștia speră să găsească dovezi cu privire la motivul sinuciderii.