Un HIPNOTERAPEUT a fost arestat după ce o clientă s-a trezit în timpul TRANSEI. Vezi la ce o OBLIGA bărbatul

Un hipnoterapeut care le promitea femeilor că pot slăbi prin hipnoză a fost arestat după ce una dintre cliente s-a trezit din transă, descoperindu-l pe bărbat cu pantalonii în vine. Mai mult, în momentul în care a deschis ochii, ea a descoperit că avea sânii dezgoliţi şi îi masa, în timp ce bărbatul se mastruba.

29 aug. 2013, 15:51

Timothy Porter, un bărbat de 40 de ani care a învăţat singur hipnoză, a fost arestat după ce hipnotizat o femeie pentru a face sex cu ea,. Incidentul a avut loc la finalul anului trecut, chiar în casa victimei, în timp ce copiii ei se aflau în altă cameră şi dormeau. Femeia l-a plătit pe bărbat pentru a o ajuta să scadă în greutate, însă hipnoterapeutul a avut alte planuri, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Tânără ABUZATĂ SEXUAL de psiholog în timp ce era hipnotizată: Îmi veneau în minte diferite imagini

Victima a povestit că s-a trezit în momentul în care Porter o atingea pe gât, cu pantalonii în vine. Mai mult, el i-a ordonat să se joace cu sânii. Mai mult, se pare că inculpatul i-a propus femeii „orgasme intense”, folosind doar hipnoză, dar ea l-a refuzat politicos. Inedit este faptul că Timothy pare să fi învăţat singur să hipnotizeze, poliţia descoperind că nu are nicio calificare. În acelaşi timp, el este căsătorit.

Citeşte şi Un pacient NEOBIŞNUIT. A asistat pe viu cum medicii îi taie glezna cu fierăstrăul

Femeia a depus o plângere împotriva lui, iar sentinţa procesului va fi dată la sfârşitul lunii septembrie, perversul urmând să petreacă o perioadă în închisoare pentru gesturile sale.