Un maniac sexual, eliberat condiţionat, a recidivat după doar două luni. A violat o bătrână de 78 de ani

După ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă pentru viol, un bărbat din Suceava a făcut acelaşi lucru, după doar două luni. Acesta a violat o bătrână de 78 de ani.

15 dec. 2017, 06:32
Un maniac sexual, eliberat condiţionat, a recidivat după doar două luni. A violat o bătrână de 78 de ani

O bătrână în vârstă de 78 de ani, din comuna Mălini, a fost atacată şi violată în curtea casei sale, în timp ce mergea la toaletă, autorul identificat de poliţie fiind un recidivist condamnat tot pentru viol, eliberat recent din închisoare.

Ancheta poliţiştilor a ajuns în scurt timp la un anume Menix Buleţică, în vârstă de 38 de ani, din Mălini, care era eliberat din penitenciar de aproximativ două luni de zile, după ce ispăşise o condamnare tot pentru viol. Suspiciunile poliţiştilor au fost întărite şi de faptul că acesta fusese văzut de mai multe ori în curtea victimei, pe care o ajuta ocazional la treburile gospodăreşti.

Potrivit monitorulsv.ro, suspectul a recunoscut că, după ce a consumat alcool, şi-a pus în gând să facă sex cu bătrâna. El a aşteptat ca femeia să iasă afară, ştiind că aceasta iese foarte dimineaţă pentru a face curat în grajd, i-a pus mâna la gură pentru a nu ţipa, iar apoi a violat-o.

Bărbatul fusese condamnat definitiv, în februarie 2015, la o pedeapsă de 4 ani şi 4 luni de închisoare. Condamnarea a rezultat din pedeapsa pentru o faptă de viol şi una mai veche, iniţial suspendată condiţionat, pentru ucidere din culpă. Individul se afla efectiv după gratii din ziua de 21 octombrie 2014, când a fost arestat preventiv, la puţin timp după comiterea violului. El a ieşit din penitenciar după aproximativ trei ani, beneficiind de eliberare condiţionată.