Un nou transfer senzaţional în Europa. Chelsea a cumpărat un super-jucător de la Real Madrid

Chelsea s-a înţeles cu Real Madrid pentru transferul atacantului spaniol Alvaro Morata, care în ultimul sezon a marcat 15 goluri în 26 de meciuri jucate pentru trupa lui Zidane. În 14 partide a fost titular.

19 iul. 2017, 18:43
Un nou transfer senzaţional în Europa. Chelsea a cumpărat un super-jucător de la Real Madrid

Chelsea, campioana Angliei, a reuşit un transfer de excepţie de la Real Madrid, campioana Europei. Internaţionalul spaniol Alvaro Morata va juca din sezonul viitor pe Stamford Bridge, în schimbul unei sume de aproximativ 80 de milioane de euro, potrivit presei britanice.

Morata este al doilea jucător important care părăseşte Realul în această vară, după ce James Rodriguez a fost împrumutat pentru următorii doi ani la Bayern Munchen.

Morata are acum 24 de ani şi a fost transferat de Real Madrid de la Getafe, pe când avea doar 16 ani, în 2008. În 2014 a fost cumpărat de Juventus, pentru 20 de milioane de euro, dar Real Madrid l-a transferat înapoi în iunie 2016, pentru 30 de milioane de euro. În ultimul sezon de Champions League a jucat în 9 din meciurile lui Real Madrid, inclusiv în finala cu Juventus, când a intrat în minutul 89, în locul lui Toni Kroos. Morata are 20 de meciuri în naţionala Spaniei, pentru care a marcat 9 goluri, inclusiv la EURO 2016.