Un poliţist a cerut actul de demolare unor oameni care îşi reconstruiau casa după ce aceasta luase foc. „Dumnezeu a demolat-o” VIDEO

Gest bizar al unui polițist local imediat după ce focul a mistuit casa unei familii cu șapte copii. În timp ce vecinii s-au apucat să reconstruiască acoperișul ars, bărbatul i-a avertizat pe oamenii nenorociți de incendiu că au nevoie de autorizație de demolare! Deși primarul comunei n-a vrut să creadă că are un subordonat atât de naiv, respectivul a recunoscut tot în fața camerei de filmat. 

22 oct. 2018, 10:12
Un poliţist a cerut actul de demolare unor oameni care îşi reconstruiau casa după ce aceasta luase foc. „Dumnezeu a demolat-o” VIDEO

Casa care a ars din temelii se află în satul Tăriceni, informează România TV. Cei șapte copii ai familiei rămase sub cerul liber au fost luați în grijă de vecini.

"Am rămas fără nimic. Eram în curte când a luat foc. Eram cu copiii. Bianca, Andreea, Tănțica, Denisa, Andrei. Giulia...Nicu era la școală. Cea mare spăla vasele, eu dădeam la găini și am văzut că ieșeau pe coama casei flăcări. N-am rămas cu nimic. Ne-a-mbrăcat lumea. Copiii îi duc la grădiniță îmbrăcați de la lume", a spus propietara casei. 

Citeşte şi Semnificaţia culorilor în feng shui

"Un scurtcircuit în pod. Și în pod aveam hăinuțele astea de copii. De la unii la alții, ca să nu le mai arunc pe astea, că ăia sunt mai mari și.. A fost, probabil, un scurtcircuit pe hăinuțele alea și a ars", a povestit şi soţul femeii. 

Localnicii s-au mobilizat imediat după dezastru și au început să reconstruiască acoperișul vecinilor loviți de soartă. Doar reacția lui Ionuț, polițistul local din sat, i-a lăsat pe toți "mască".

"A demolat Dumnezeu, n-am demolat eu c-am vrut eu! Să-i dea Dumnezeu autorizație!
Să-l amendeze, dacă nu! Am copiii împrăștiați în trei locuri, în trei case...că sunt șapte copii", s-a plâns omul. Primarul refuză să creadă că poliţistul local e în stare să facă o asemenea gafă.

"Nu cred că e adevărat! Dacă e adevărat, e o problemă mare", a spus VALERICĂ SANDU, Primarul comunei Şirna, județul Prahova.

Omul, însă, recunoaște tot. "Măi, oameni buni. Le-am spus în felul următor: că primul pas pentru a intra în normalitate, pe viitor, este să avem o autorizație de demolare...", a declarat poliţistul local. 

Casa care a ars din temelii se află în satul Tăriceni, informează România TV. Cei șapte copii ai familiei rămase sub cerul liber au fost luați în grijă de vecini.

„Am rămas fără nimic. Eram în curte când a luat foc. Eram cu copiii. Bianca, Andreea, Tănțica, Denisa, Andrei. Giulia…Nicu era la școală. Cea mare spăla vasele, eu dădeam la găini și am văzut că ieșeau pe coama casei flăcări. N-am rămas cu nimic. Ne-a-mbrăcat lumea. Copiii îi duc la grădiniță îmbrăcați de la lume”, a spus propietara casei. 

Citeşte şi Semnificaţia culorilor în feng shui

„Un scurtcircuit în pod. Și în pod aveam hăinuțele astea de copii. De la unii la alții, ca să nu le mai arunc pe astea, că ăia sunt mai mari și.. A fost, probabil, un scurtcircuit pe hăinuțele alea și a ars”, a povestit şi soţul femeii. 

Localnicii s-au mobilizat imediat după dezastru și au început să reconstruiască acoperișul vecinilor loviți de soartă. Doar reacția lui Ionuț, polițistul local din sat, i-a lăsat pe toți „mască”.

„A demolat Dumnezeu, n-am demolat eu c-am vrut eu! Să-i dea Dumnezeu autorizație!
Să-l amendeze, dacă nu! Am copiii împrăștiați în trei locuri, în trei case…că sunt șapte copii”, s-a plâns omul. Primarul refuză să creadă că poliţistul local e în stare să facă o asemenea gafă.

„Nu cred că e adevărat! Dacă e adevărat, e o problemă mare”, a spus VALERICĂ SANDU, Primarul comunei Şirna, județul Prahova.

Omul, însă, recunoaște tot. „Măi, oameni buni. Le-am spus în felul următor: că primul pas pentru a intra în normalitate, pe viitor, este să avem o autorizație de demolare…”, a declarat poliţistul local.