Un politist de frontieră a fost ridicat de mascaţi. Bărbatul, bănuit de mai multe incendieri, scandaluri şi braconaj

Poliţist de frontieră din Vaslui săltat de mascaţi. Agentul este suspectat că alături de alte trei persoane a comandat mai multe incendii împotriva unor afacerişti şi poliţişti din localitatea Murgeni. Poliţistul este implicat şi în alte dosare penale şi este în prezent judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj.

07 mai 2017, 10:25
Un politist de frontieră a fost ridicat de mascaţi. Bărbatul, bănuit de mai multe incendieri, scandaluri şi braconaj

Mascaţii au descins duminică dimineaţă în oraşul Murgeni, de unde au ridicat un poliţist de frontieră care lucrează la sectorul Fălciu, informează România TV. Acesta este bănuit că a comandat mai multe incendieri. Mai exact, acesta ar fi comandat un incendiu la casa unui om de afaceri din Murgeni, chiar la începutul acestui an, apoi au fost incedniate mai multe autoturisme ale poliţiştilor, printre care chiar şi a şefului poliţiei din Murgeni. 

Citeşte şi Ministrul de Interne aşteaptă rezultatul cercetării unui poliţist care a filmat un gândac la serviciu

În plus, o fermă de animale a ars în noiembrie, sute de animale şi păsări fiind mistuite în flăcări. Poliţistul a fost ridicat alături de alţi 3 poliţişti, iar în aceste momente ei sunt audiaţi. Poliţistul a fost implicat în mai multe scandaluri şi loviri, pentru care are dosare, mai are pe numele lui un dosar de braconaj, el aflându-se la dispoziţia inspectoratului.