Un poliţist şi un afacerist şi-au spionat nevestele bănuite de infidelitate. Ce a urmat este DE RÂSUL LUMII

Doi botoşăneni geloşi au cumpărat un soft ilegal pentru a-şi spiona nevestele pe care le bănuiau de infidelitate. Fiindcă au pătruns ilegal în intimitatea nevestelor au fost amendaţi. Culmea unul dintre aceştia este poliţist.

06 feb. 2015, 14:29
Un poliţist şi un afacerist şi-au spionat nevestele bănuite de infidelitate. Ce a urmat este DE RÂSUL LUMII

Gelozia a întunecat minţile a doi botoşăneni, scrie adevarul.ro. Un poliţist şi un om de afaceri şi-au spionat câteva luni nevestele pe care le bănuiau de infidelitate. Pentru a fi eficienţi şi-au cumpărat un soft de pe internet de la Dan Nicolae Oproiu în 2010.

Citeşte şi Află dacă partenerul tău este INFIDEL. Iată cum îl dau MÂINILE de gol

Propriu-zis programul respectiv era instalat pe telefonul soţului gelos şi când nu era atentă şi pe telefonul soţiei urmărite. Mai precis, cu ajutorul acestui soft, bărbatul putea să asculte toate convorbirile soţiei, fiind avertizat în momentul în care femeia dădea sau primea telefon. Mai mult decât atât exista posibilitatea şi localizării soţiei. Soft-ul a fost considerat ilegal însă de oamenii legii, fiincă încălca nejustificat intimitatea femeilor.

Citeşte şi Cum îşi ascund bărbaţii nevestele de amante şi invers. Principalele semne de îngrijorare

Procurorii DIICOT au început ancheta încă din 2010 şi l-au ridicat pe Oproiu care dealtfel a fost şi condamnat de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare. Nici soţii geloşi nu au scăpat, botoşănenii alături de alţi bărbaţi neîncrezători în fidelitatea nevestelor, au fost amendaţi pentru că şi-au spionat ilegal partenerele de viaţă. Fiecare a primit câte o amendă de 1000 de lei.