Un poliţist şpăgar îi îmbrăţisa pe cei de la care bani. De ce făcea acest gest

Un poliţist de frontieră din Timiş, prins în flagrant când primea 7.000 de euro mită, îi îmbrăţişa pe toţi cei de la care lua bani. Nu din afecţiune, ci ca să se asigure că nu aveau asupra lor aparatură de interceptare, potrivit România TV.  

20 oct. 2016, 05:40
Un poliţist şpăgar îi îmbrăţisa pe cei de la care bani. De ce făcea acest gest

Un politist de frontiera din Timisoara a fost prins in flagrant, luni seara, de catre procurorii DNA, in timp ce primea, printr-un intermediar, 7.000 de euro mita. Banii reprezentau ultima transa dintr-o suma totala de 13.000 de euro pe care o solicitase unui politist cercetat inr-un dosar al DIICOT Timisoara.

De fiecare data cand se intalnea cu intermediarul, politistul de frontiera, care stia tehnicile de investigare ale DIICOT, il imbratisa pe acesta, pentru a se asigura ca nu are asupra lui dispozitive de inregistrare, potrivit România TV. Mai mult, politistul a spart la un moment dat o telecomada, pentru ca banuia ca in ea se afla un microfon.

Politistul de frontiera care a primit mita a fost dus la audieri la sediul DNA Timisoara. Acesta a fost arestat preventiv, fiind introdus in aresul IPJ Timis. Bărbatul este acuzat de luare de mita, trafic de influenta si divulgarea de informatii care nu sunt destinate publicului.

CITEŞTE ŞI: Ofiţer de IPJ Ilfov, sub control judiciar după ce ar fi primit 40.000 de euro de la un om de afaceri