Un pompier a fost bătut în timp ce încerca să stingă un incendiu. Motivul este incredibil

Un pompier din Neamţ a fost luat la bătaie în timp ce încerca să stingă un incendiu, pentru că se mişca prea încet. Bătăuşul este vecin cu proprietarul casei care ardea.

13 mart. 2018, 14:31
Un pompier a fost bătut în timp ce încerca să stingă un incendiu. Motivul este incredibil

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, vecin cu propritarul casei care ardea, a considerat că pompierii nu sunt suficient de rapizi, aşa că a trecut la ameninţări şi înjurături, iar la un moment dat chiar l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul în faţă.

Pompierul şi-a continuat treaba, în timp ce bătăuşul s-a ales cu dosar penal.

Potrivit unui comunicat al ISU Neamţ, cauza probabilă de producere a incendiului a fost „coş de fum neprotejat termic de materiale combustibile”.

„In data de 11.02.2018, la ora 20:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la locuința lui P.C. din comuna Săvinești.

La locul evenimentului s-au deplasat zece subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului a ars acoperișul bucatariei pe o suprafață de 40 m.p.. S-au deteriorat tavanul bucătăriei confecționat din gips carton, obiecte mobilierul de bucătărie și documentele personale ale propierarului”, susţin reprezentanţii ISU Neamţ.

Citeşte şi Incendiu violent în Constanţa, un bărbat a ars de viu în propria casă