Un preot cherchelit face schimb de sudalme cu taximetriştrii din Bucureşti VIDEO

Un preot venit în Bucureşti de pe plaiurile Moldovei a fost filmat în timp ce înjură şi se ceartă cu un taximetrist şi cu mai mulţi trecători. Din imagini se vede că preotul se dedase băuturii mai mult decât ar fi trebuit.

29 aug. 2014, 06:29
Un preot cherchelit face schimb de sudalme cu taximetriştrii din Bucureşti VIDEO

Primul care a avut de-a face cu nervii preotului beţiv a fost un taximetrist care aştepta un client, în centrul Capitalei. De la bun început, nivelul conversaţiei a fost unul relativ coborât. Mai precis, coborât la nivelul anteriului, unde taximetristul suspecta o pată de urină:

-Nu vezi că ai băut de pişi pe tine?
-Nu, nu-i adivarat. Nu m-am pişat pi mini! Tu-ţ baţ joc di mini? Uăi, tu-ţ baţ joc di mini?
-Du-te, băi, la dracu’!
-Şî tu s’ti dushi la dracu’ şî la mă-ta!

Trecătorul care sesizase ocazia de a-şi trăi cele 15 minute de faimă prin postarea unui filmuleţ haios pe YouTube şi începuse să filmeze scena cu un telefon a intrat şi el în colimatorul clericului, încurajat de un al taximetrist care-i striga „Filmează-l, bă, şi bagă-l pe Youtube”. „Da, bagî-l pi pi… lu’ mă-ta! Merjim şî mă vezî acolo!”, i-a întors-o prompt popa.

Ulterior, acesta a încercat să-l convingă să nu-i mai filmeze faţa bisericească, dar fără succes. Între ei s-a înfiripat următorul dialog:

-Ce-ai băut?
-N-am băut nimica.
-Da’ ce te comporţi aşa?
-Da’ ci ti comporţ tu, ca taximetrist, în stilu’ ista?
-Eu nu sînt taximetrist.

Atunci a intervenit un taximetristul cu testul de urină, încă lezat de limbajul preotului. „Da’ ce m-ai dat dracu’?”, s-a răţoit către slujitorul Domnului.