Un profesor a bătut crunt un elev şi a fost arestat. Toată lumea e alături de dascăl şi a strâns bani pentru eliberarea lui VIDEO

Marston Riley, un profesor de muzică în vârstă de 64 de ani, la liceu din statul american din California, a bătut în faţa clasei un elev care i-a adresat insulte rasiste. Videoclipul a devenit viral.

06 nov. 2018, 15:05
Un profesor a bătut crunt un elev şi a fost arestat. Toată lumea e alături de dascăl şi a strâns bani pentru eliberarea lui VIDEO

În înregistrare se pate vedea cum elevul i se adresează profesorului folosind cuvântul „Nigger” de mai multe ori, în fața întregii clase, după ce profesorul i-a interzis intrarea în sala de curs pentru că nu era îmbrăcat corespunzător. Apoi, cei doi au început să se ia la bătaie, lupta continuând câteva zeci de secunde.

Elevul a ajuns la spital, cu leziuni minore, în timp ce profesorul a fost arestat şi ulterior eliberat, în schimbul unei cauţiuni de 50.000 de dolari. El se va prezenta în faţa instanţei într-un prim termen pe 30 noiembrie.

Totuşi, profesorul se bucură de o largă susţinere în rândul colegilor, dar şi al societăţii, iar o fostă profesoară a creat o pagină unde strânge fonduri pentru a acoperi cheltuielile de judecată ale lui Riley, suma stzrânsă până acum fiind de peste 70.000 dolari.

Imagini cu bătaia: