Un român a bătut cu sălbăticie o bătrână din Spania, după care a şi tâlhărit-o. IMAGINI ŞOCANTE!

O bătrână din Spania a fost bătută cu sălbăticie de un român în timp ce era tâlhărită, el fiind prins ulterior de oamenii legii când încerca să părăsească țara.

22 apr. 2018, 13:16
Un român a bătut cu sălbăticie o bătrână din Spania, după care a şi tâlhărit-o. IMAGINI ŞOCANTE!

La intrarea în locuință, agresorul s-a strecurat prin spatele ei și a izbit-o cu capul de ușa de metal. Apoi a lovit-o cu pumnii și picioarele, notează newsromania.net.

Atacatorul a fugit cu poșeta femeii din care a luat banii și apoi a aruncat-o. Victima a fost transportată de urgență la spital unde a rămas internată mai multe zile.

La patru zile distanță atacatorul a fost identificat de polițiștii spanioli ca fiind Stoian Marcel Gongu, condamnat în 2006 pentru un omor comis în Cádiz, Spania. În 2014 el a fost eliberat și s-a stabilit la Algeciras, în sudul Spaniei, aproape de Gibraltar.

Gongu, în vârstă de 30 de ani, este o persoană extrem de violentă, au explicat pentru publicația El Español surse din poliție. Anchetatorii au confruntat imaginile acestui atac cu altele surprinse pe 17 aprilie când o tânără a fost atacată tot în Algeciras.

Ofițerii de poliție s-au dus la locuința lui Gongu din Cádiz, la aproximativ 100 km de locul atacurilor, dar nu l-au găsit.
El a fost arestat pe 20 aprilie în Málaga în timp ce încerca să ajungă în România.