Un sătmărean a încercat să-şi omoare soţia şi socrii. El şi complicele lui, reţinuţi de poliţie FOTO

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a încercat să-și omoare soția și socrii. Totul s-a întâmplat în duminică noapte, în jurul orei 01.30, în municipiul Satu Mare.

01 oct. 2018, 08:00
Un sătmărean a încercat să-şi omoare soţia şi socrii. El şi complicele lui, reţinuţi de poliţie FOTO

Cu o seară înainte, bărbatul a fost amendat de către polițiștii de la Ordine Publică pentru scandal, după ce a devenit violent cu soția lui, scrie presasm.ro. A doua seară, de frică, femeia s-a adăpostit la fratele ei.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie şocantă: „Se va produce un incendiu groaznic, cu flăcări uriaşe şi zgură”

Bărbatul – gelos din fire și dornic de răzbunare – a crezut că soția se adăpostește la socrii săi, care domiciliază într-un bloc situat pe strada Botizului. Cu ajutorul unui complice, acesta a încercat să cumpere benzină pentru a da foc apartamentului, dar complicele a cumpărat ulei de motor. Care nu este tocmai inflamabil.

Nervos pe rateul compliceului, a revenit chiar bărbatul (care a riscat și a fost surprins de camerele de filmare). A mers cu un flacon pentru a lua benzină, dar angajatul stației de carburanți a refuzat să îl lase să ia benzină. După ce l-a amenințat și pe acesta, angajatul a cedat.

Apoi, bărbatul s-a dus la apartamentul socrilor, a turnat benzină pe ușă și i-a dat foc. Totul a fost la un pas de catastrofă, fiindcă s-au aprins țevile de gaz. Doar o minune a făcut să nu asistăm la o tragedie în masă.

Ghinionul bărbatului a fost operativitatea Poliției. Întreaga tură a Biroului de Ordine Publică a Poliției Satu Mare s-a mobilizat, iar în maxim 15 minute de la primirea semnalmentelor (după vizualizare camerelor de supraveghere și audierea taximetriștilor care l-au transportat pe bărbat) autorul a fost identificat și reținut în zona Gării de Nord. Cel mai probabil, acesta a încercat să fugă.

Complicele său a fost prins în zona centrală a municipiului Satu Mare. Cei doi se află în stare de reținere și riscă să stea mulți ani după gratii.