Un şofer băut a lovit doi turişti pe o trecere de pietoni şi a fugit. UPDATE: Şoferul a fost reţinut 24 de ore VIDEO

Un bărbat băut s-a urcat la volan şi a accidentat doi turişti pe o trecere de pietoni din Constanţa, apoi şi-a continuat drumul, fiind prins după câteva ore, anunţă România TV.    

29 iul. 2018, 08:18
Un şofer băut a lovit doi turişti pe o trecere de pietoni şi a fugit. UPDATE: Şoferul a fost reţinut 24 de ore VIDEO

UPDATE: Şoferul beat în vârstă de 31 de ani, care în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit cu maşina doi turişti pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, conducătorul auto de 31 de ani care a produs accidentul din Năvodari a fost reţinut duminică după amiază pentru 24 de ore. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa. Bărbatul va fi prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Constanţa anunţă ă un bărbat în vârstă de 31 de ani care conducea pe DC 86, în localitatea Năvodari, a accidentat, în dreptul unui camping, doi tineri, de 20, respectiv 18 ani, care traversau strada pe trecerea de pietoni.

După accident, şoferul a părăsit locul faptei şi a fost prins câteva ore mai târziu.

”Poliţiştii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice – 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.