Un şofer de 83 de ani a căzut cu maşina într-o RÂPĂ de 10 metri. El şi soţia sa au ajuns la spital

Două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 83 şi 73 de ani, au fost transportate, luni, la Spitalul Judeţean Buzău, după ce au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de zece metri. Anchetatorii iau în calcul varianta ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan.

21 mart. 2016, 14:41
Un şofer de 83 de ani a căzut cu maşina într-o RÂPĂ de 10 metri. El şi soţia sa au ajuns la spital

Accidentul a avut loc în satul Nenciuleşti, comuna buzoiană Merei, după ce o maşină condusă de un bărbat de 83 de ani a căzut într-o râpă adâncă de zece metri. Astfel, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă la dreapta, iar autoturismul a ieşit de pe şosea, a distrus un gard de protecţie şi a căzut în râpă, scrie news.ro.

Alături de bărbat, în maşină se afla soţia acestuia, în vârstă de 73 de ani.

Am intervenit cu o ambulanţă SMURD, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială pentru căutare-salvare pentru salvarea şi evacuarea a două persoane, de 73 şi 83 de ani, victime rezultate dintr-un accident rutier. Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a căzut într-o râpă, la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri. Ambele persoane au fost scoase din maşină de către profesioniştii ISU şi predate în stare conştientă echipajelor de la ambulanţă„, a declarat maiorul Iulian Apostol de la ISU Buzău.

Cei doi soţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru îngrijiri medicale.