Un şofer din Bucureşti, depistat în timp ce conducea sub influenţa substanţelor psihoactive

Un bărbat din Bucureşti a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa substanţelor psihoactive, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei. Tânărul ar fi ignorat semnalul poliţiştilor, acesta fiind blocat ulterior de un alt echipaj.

19 mai 2017, 20:46
Un şofer din Bucureşti, depistat în timp ce conducea sub influenţa substanţelor psihoactive

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost depistat după ce poliţiştii, aflaţi la intersecţia bulevardului Mihai Bravu cu Calea Dudeşti i-au făcut semn să oprească după ce a depăşit coloana de maşini aflată la semafor.

„A ignorat semnalul politiştilor şi şi-a continuat deplasarea pe Bd. Camil Ressu, apoi pe strada Râmnicu Sarat unde a fost blocat de un echipaj al Brigăzii Rutiere. Conducătorului autoturismului i-au fost solicitate documentele personale şi ale autovehicului, moment în care din interior s-a simţit un miros înţepător, specific substanţelor psihoactive. La controlul autoturismului au fost descoperite sub scaunul conducătorului auto 2 punguţe ce conţineau aproximativ 20 de grame de substanţă vegetală”, transmite Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Tânărul a fost dus la IML pentru recoltarea probelor biologice şi apoi la sediul poliţiei pentru audieri. Acesta este acuzat de deţinere de substanţe psihoactive şi conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate.

Citeşte şi Droguri descoperite de poliţişti într-o geantă uitată în tren