Un star al muzicii rock a murit la doar 28 de ani. Avea cancer

Tom Searle, chitaristul formaţiei britanice Architects, a murit la vârsta de 28 de ani.  

22 aug. 2016, 09:15
Un star al muzicii rock a murit la doar 28 de ani. Avea cancer

Searle suferea de cancer de mai bine de trei ani, s-a stins din viaţă pe 20 august. Vestea tragică a fost dată de Dan Searle, fratele chitaristului care, de asemenea, face parte din formaţia Architects.

„Cu durere nemărginină şi tristeţe trebuie să anunţ că (…) incredibilul meu frate, Tom, a murit după ce timp de trei ani s-a luptat cu cancerul”, a scris acesta într-un mesaj pe o reţea de socializare.

„A fost un compozitor şi un chitarist desăvârşit. Mi-a fost cel mai bun şi cel mai apropiat prieten. A fost un om amuzant, inteligent şi bun, iar în urma lui lasă un gol în multe vieţi”, a adăugat el.

În ultimele 15 luni, fraţii Searle au lipsit din concertele pe care trupa le-a susţinut, din cauza operaţiilor pe care Tom le-a suferit în lupta sa cu boala.

Matt Roberts avea doar 38 de ani, iar tatăl său, Darrell R, a declarat că pierderea fiului său este ”devastatoare”.

Fondatorul formației 3 Doors Down ar fi trebuit să mai cânte la un eveniment caritabil aproape de Wisconsin, dar nu a mai apucat. Darrell, care era cazat în același hotel cu fiul său, într-o camera alăturată, a declarat că ultima oară l-a vazut pe Matt dupa repetițiile ce s-au încheiat târziu, în noapte. Roberts senior a aflat apoi de la poliţişti că fiul său a murit.

Acesta urma un tratament pentru probleme de circulație sanguină. Matt Roberts a părăsit grupul 3 Doors Down în 2012 din motive medicale.