Două persoane decedate în urma unui accident rutier. Şoferul de 18 ani nu avea permis de conducere

Doi morţi în urma unui accident produs între o maşină şi un autobuz, pe DN73, la Schitul Goleşti, în judeţul Argeş. Tânărul de 17 ani a murit pe loc, iar celălalt pasager a decedat în ambulanță. 

31 mai 2018, 03:05

Doi tineri au murit într-un accident rutier produs miercuri seară pe un drum din localitatea argeşeană Schitu Goleşti, după ce autoturismul în care cei trei se aflau, condus de un tânăr fără permis, a lovit cu putere un autobuz care circula în aceeaşi direcţie şi în care nu se aflau pasageri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, o maşină a intrat în partea din spate a autobuzului, care nu avea pasageri.

“Din primele informaţii un autoturism care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung a lovit partea din spate a unui autobuz fără pasageri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că echipajele de pompieri găsit la locul accidentului trei persoane încarcerate în autoturism, unul fiind decedat. Un al doilea a murit în ambulanţă, iar al treilea se află în comă.